onsdag 21 oktober 2009

SKANDAL MATCH : Säger xavi


Redaktionen. En iaktagellse i kvällen.

Vi kommer med rubbet efter matchen under morgonen. En match som måste vara en att topp tio bedrövelser i klubbens historia. Jag trodde efter Inter 0-0 att nu var hösten botten napp var gjort. Jag var ännu mera övertygad om att säsongens botten napp var gjort efter Almeria 1-0. Och sedan Rubin Kazan 1-2 att gå in på fotbollsplan och tro att du är gud och kan och vet allt är det farligaste som finns. FC Barcelona från Members till Messi fick veta att ett lag att Europeisk division 4 klass enkelt plockar ner oss på hemmaplan. Det kom en väckarklocka efter Marques för övrigt Magnefika framspelning till 0-1 tycker tydligt Valdes såg seg ut i starten och dom två får i mycket ta på sig målet. Jag var likt dig övertygad om att nu dundrar FC Barcelona i gång men inget hände. Efter Ibra justa lyckträff som går mellan benen på en försvarare och styrs stolpe in. Va det väl F N om laget inte skulle börja spela ut Ryssarna men ikke inte alls. Passningsspel inte mycket giftiga avslt inte mycket massor med boll men på omgivning noll koll. Jag hoppas och vi alla hoppas att det här förmodligen troligen historiska fiasko är något som får FC Barcelona Josep Guardiola att reagera tror inte han sig gormar för att avreagera sig jag är dock övertygad om att han kommer ha en ordentlig genomgång med grabbarna om ord som. MOTIVATION. VILJA, RESPEKT FÖR MOTSTÅNDAREN, RESPEKT FÖR BETALANDE PUBLIK, RESPEKT FÖR MEMBERS VÄRLDEN ÖVER.

Vi kommer över den här smällen vi kommer överleva skaka av oss förnedringen och gå vidare. Men just nu gör det väldigt ont. Det är dag lägga en eller par pinnar i brasan borsta tanden och krypa ner i lopplådan. Vi läses om några timmar när vi på nytt repat mod. Vi har lagt in en länk längst upp till vänster den dras i gång under den här dagen det är bara komma hälsa på.

Spelarkommentarer efter Rubin Kazan 1-1.


Xavi, Han inleder med att säga att det är en ren usel skandal. Jag är bedrövligt besviken. Vi möter ett lag som har två chanser och sedan inget mer. Dom förtjänade verkligen inte att vinna. Xavi upprepade att det var en ren skandal mot ett lag som försvarade sig visserligen bra men vi borde vunnit. Vi förtjänade inte att förlora menar Xavi. Han ville dock tydligt tona ner kritiken mot egna laget och sa i bland är det komplicerat och det var det sannerligen i dag. Han sa avslutningsvis att nu är det upp till oss vi leder fortsatt gruppen.

Pedro. Vi är en mycket stor klubb tyvärr även dom förlorar. Vi skulle vinna för att säkra gruppledning men det blev en mycket smärtsam förlust. Vi skapade massor och det är skamligt att vi förlorar. Dom var mycket bra i försvarsspel. Nu är det Zaragoza som gäller vi hoppas spela bättre och vinna. Vi kommer vara fulltankade med revansch inför nästa match.

Toure Yaya. Vi gjorde det bra men dom var väldigt fysiska. Vi dominerade totalt men vi vann inte. Vi hade otur 24 chanser ett mål. Vi måste nu lyfta våra huvuden och fortsätta att jobba hårt. Vi kommer få det riktigt svårt borta i Ukraina och Ryssland.

Josep Guardiola, Vi var bra trots förlusten.

FC Barcelona åkte på sin första förlust i går och den kom mot Rubin Kazan i champions 1-2. Josep sa efter matchen att laget gjorde allt det kunde för att vinna. Vi spelade i bland riktigt bra. Fotboll är en märklig sport säger Josep men vår statistik vinner du i alla sporter utom just fotboll. Det smakar inte bra sa han vidare tre poäng hade varit ett vitalt steg mot att säkra gruppen. Nu vet vi var vi är och nu blir det tufft.

Vi spelade bättre i dag än dom senaste matcherna med ett mål efter 13 avslut på mål det är inte bra. Vi hade mycket boll vi provade allt. Motståndarna fick en smakstart och Rubin hade en bra struktur på sitt försvarsspel. Vi grattar dom och dom är bra dom är Ryska mästare. Vi är nu i en mycket tuff grupp och den är riktigt tät. 4 mästare ligger tät nu är det till Ukraina och Ryssland för att göra bra resultat. Josep ville tacka publiken som kom dom gav oss verkligen allt sitt stöd. (((((55.930))

President Joan Laporta. Efter 1-2 Rubin Kazan.

Det var naturligtvis inte vad vi hade hoppas på. Men även vårt lag är mänskligt menade Laporta. Vi kan inte alltid vinna vi kommer snart upp på fötter igen och kommer tillbaka. Vi måste ge det våra plus för att dom verkligen sliter matchen igenom och Josep har ett lag som fortsatt leder gruppen.

Alves. Borta tre veckor.

Dani Alves blir borta tre veckor det är höger lår som ger honom problem. Det var inte bara resultatet som var uselt i går. Han fick utgå på slutet och det var notabelt att han hade problem tidigare under matchen. Vill det sig riktigt illa missar Alves upp till sex matcher. CarlEs puyol och Barca Atletic spelare kommer nu få fullt jobb. Officiella

Josep Guardiola om Alves. Mycket illa.

Josep sa tydligt besvärad att det var verkligen riktigt dåliga nyheter. En spelare jag trodde bara inte går sönder. Men den mänskliga kroppen har gränser sa Josep. På frågan om det var fel att inte byta honom svarade Josep. Det får vi inte någonsin veta.

Ibra. Vi måste slå Ryssarna borta. Sport.es

Det är klart vi är besvikna men vi vet att vi mycket väl kan besegra Ryssarna på bortaplan. Han gjorde FC Barcelonas mål det var tyvärr ingen hjälp den här kvällen. Svensken gjorde mål men var i övrigt inte en spelare som såg ut vara med och skapa lösningar. Vi skapade väldigt mycket men vi hade absolut ingen tur. Det var hans första champions mål för FC Barcelona och han första i champions sedan den 9 december 2008…..Vi ska ta det lugnt menar Ibra vi behöver inte stressa upp oss. Vi måste se fram mot tre poäng borta mot Rubin Kazan.

Redaktionen och SPORT.es såg inte samma match, Spelarbetygen.

Sport.es är synnerligen generösa mot flera spelare eller så såg vi bara inte samma match. Valde 5, Alves 5, Marquez 5, Pique 5, Abidal 5, Toure Yaya 5, Xavi 5, Iniesta 5, Messi 5, Ibra 7, Pedro 6, Inhoppare Bojan 5, Keita 5, Busquets


SPORT.es och http://blogg.barcaloneta.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar