måndag 5 oktober 2009

Pedro, Gör mål överallt.

Pedro har skapat sig ett namn i ligan och i Europa. På mindre än två månader har han gjort fyra mål i förstalaget. Och alla målen är i olika tävlingar. Alla målen har varit avgörande.
Den 16 augusti tystnade det på San Mames när Pedro fick till ett jätteskott, vilket betydde 1-2 till Barca i Spanska Supercupen. Den 28 augusti var det dags igen. Den här gången mot Shakhtar Donetsk i Europeiska Supercupen när Pedro satte 1-0 med ett perfekt avslut. Och veckan som gick var inte sämre, 2 nya mål. Ett i Champions League matchen mot Dinamo Kiev, 2-0 och slutligen på lördagen i ligan, 1-0 mot Almeria. Fyra fullträffar.
Av de fyra mål som Pedro har gjort har 3 stycken vänt ett oavgjort resultat till seger för Barca.
Pedro har spelat 343 minuter den här säsongen. Mål gör han var 85 minut. Ett annat sätt att se det hela är att spelaren från Teneriffa har gjort mål i 4 av de tio matcher som han har spelat i år. Totalt har han spelat 26 matcher med förstalaget, fördelat på tre säsonger. Även om de i början var mycket, mycket sällsynta.
Av de fyra mål som Pedro har gjort var målet mot Almeria det första han gjorde under första halvlek. Av de resterande tre kom två stycken i andra halvlek och det fjärde i den andra delen av tilläggstiden. (http://blogg.barcaloneta.com/)