torsdag 22 oktober 2009


Dom som målade svarta rubriker för FC Barcelona om att det går inte starta säsongen med en så liten trupp har fåt vatten på sin kvarn. Eller det är inte bara vatten det är ett hav av vatten efter flera riktigt svaga insatser under säsongen så här långt. Sedan har det varit och är skador och nu avslöjas sanningen och den är brutal kommer det sedan skador på tunga spelare blir det ännu värre Alves senast kommer få konsekvenser.

Det är tyvärr ett faktum att nu får Josep spela spelare betydligt mer än vad som var tanken från Början. Vi går mot slutet på oktober och ingen av det våra har fått vila så som det skulle behövas och så som det var planerat. Och det kommer ge skador och ännu mera problem och vi har inte spelare att lasta av med på grund att att truppen är otroligt tunn. Lösningen är uppenbar köp in fler spelare Robinho det är en absolut nödvändig investering men frågan räcker det svaret är nej. Vi behöver ha in minst en kanske två spelare till dyrt.? Ja men det finns risk mycket går snett om det inte kommer in spelare så vi kan vila spelare.

Robinho är en fullt utvecklad och klar spelare redo gå rakt in i hetluften. Inte överdrivet dyr troligen i dag anpassningsbar. Henry vet i dag ingen vet det är och vi ser bara mer och mer problem runt hans namn. Spelaren som säsongen som gick gjorde 26 mål det var 19 i ligan och 7 i cuperna. Han är inte med i år hans fysiska status är noll och ser ut att mest bara sjunka han är en superstar som är grovt dalande och vi ser ingen förvåning om han flyttar i januari men vi håller det som föga troligt.

Det var en usel riktigt usel värvningssäsong som gick och klubben plockade i flera andrahandsval och vi ser nu hur det allt mer ser illa ut. Iniesta tog mycket långt tid och det är inte lätt för Pedro komma in och plötsligt vara ordinarie men har har gjort det mycket bra så här långt. Vi var på jakt men misslyckade riktigt ordentligt förstaval sol Villa, Silva, Ribery, Cesc och Van Persie kom inte att komma. Nu är det dags ta igen lite och det blir med Robinho men var väldigt övertygade om att FC Barcelona fiskar efter flera olika spelare just nu och kommer det fler än Robinho i januari lär det väcka föga förvåning. Truppen är tunn och ännu tunnare Dima, Alves och Henry det räcker nu och vi måste ha in mer folk.

En motiverad Robinho är verkligen vad klubben behöver. Han är max motiverad han vill ha en plats i FC Barcelona och vinna titlar och han vill med till VM med Brasilien är du inte motiverad inför det är du inte mycket värd som spelare. SPORT.es/http://blogg.barcaloneta.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar