torsdag 1 oktober 2009

Seger och gruppledare.

Lionel Messi, Jubileums skytt igen, SPORT.es

Lionel Messi satt 1-0 i minut 26 och det var FC Barcelonas mål nummer 100 hemma på Camp Nou sedan Josep Guardiola tog över som tränare.

Andres Iniesta
, Äntligen. SPORT.es

Det var första gången på 4 månader och 2 dagar som Andres Iniesta äntligen åter fick plats i startelvan.

Pedro Ledesma
, Första målet. SPORT.es

Han gjorde mål i supercupen mot Shakthar. Och nu kom hans första mål någonsin i champions league.

Zlatan Ibrahimovic, Frispark. SPORT.es

Det var hans första match i champions league, Och det var också i den här matchen i dess 59e minut det hända. Han slog sin första frispark i FC Barcelona.

Det bästa och sämsta från kvällens match. SPORT.es

BÄSTA. Återkomsten för Don Andres Iniesta han kommer sakta men säkert åter in i laget in i spelet. Efter tusen plågor och ännu mera lidande är han åter. Tyvärr blev han solklart blåst på en given straff under matchen.

SÄMSTA. Dinamo försökte vara en tuff motståndare och kom i ett par kontringar. FC Barcelonas försvarsspel var bitvis riktigt usel och det kunde ha kostat oss väldigt dyrt. Som tur var kom Ukrainarna oftast solo och lyckades inte skada FC Barcelona den här dagen men skärpning behövs i dom bakre regionerna.