torsdag 1 oktober 2009

Rubin Kazan och Inter spelade oavgjort, 1-1

Den andra matchen i Barca’s grupp i Champions League slutade oavgjort 1-1 mellan Rubin Kazan och Inter. Ryssarna tog ledningen genom ett tidigt mål av Dominguez, men Stankovic kvitterade före halvtid.
Ett oavgjort resultat är aldrig ett bra resultat i ett gruppspel med sex matcher, men i det här fallet var det positivt för bägge lagen. Rubin Kazan lyckades med det här resultatet få sin första poäng i gruppspelet, för Inter var det bra med tanke på att man fick en man utvisad i minut 60 och också hade varningar på spelare som Sneijder, Motta och Diego Milito.
Bägge målen gjordes i den första halvleken.
Tittar man på statistik från matchen så var det oavgjort i nästan allting. Bägge lagen hade 14 skott på mål, 15 frisparkar och bollinnehavet var 51%-49%, trots den känsla man hade i andra halvlek att hemmalaget hade möjlighet att överraska med en man mer i 30 minuter av andra halvlek.