måndag 21 september 2009


Den här herren är en stor snackis i spanien och har visat sig göra framsteg, hela 3 mål på 3 matcher är ett mycket väl godkänt facit i mina ögon. Senaste målet mot Athletico Madrid i helgen var världsklass får en mycket fin boll av Sergio Busquets från halvaplan och zlatan chippar kyligt över keepern som är chans-lös! Dock tycker jag att Athletico's backlinje var riktigt dålig intill P12 klass, Ett mycket bra exempel var när Messi hade bollen och alla i backlinjen föll ihop som en stor klump efter Messi dock så spela inte Messi vidare ut till vare sig Zlatan eller Henry och där kunde ännu ett mål vara in skrivet i historia böckerna.
Imorgon väntar Racing som motstånd på borta plan, dock har inte racing varit så farliga i början av säsongen och ligger på 9:onde plats med bara 4p. Själv ser jag att det kommer bli svårt för Racing att ta någon poäng i den här matchen efter en förkrossande seger mot Ath-Madrid i helgen. Dessa 19 spelare kommer att göra allt de kan för att klara uppdraget : Valdés , Pinto , Puyol , Chygrynskiy , Piqué , Márquez , Dani Alves , Abidal , Maxwell , Touré , Keita , Iniesta , Xavi , Jeffren , Sergio Busquets, Messi , Zlatan Ibrahimovic , Henry.
Flyget kommer gå från Barcelona 11:00 och det sägs att planet kommer landa i Racing klockan 12:30 och då börjas uppladdningen !

Forza Barcaa , mvh Fame

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar